Tűzoltó beavatkozások - 2020.04.08. (szerda)

2020. április 08. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

13:41 | Keszthely: Egy személygépkocsi motortere kapott lángra Keszthelyen a Tapolcai utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a lángokat eloltották.

13:51 | Zalaegerszeg: Egy négy négyzetméter alapterületű fatároló teljes terjedelmében égett Zalaegerszegen a Bartók Béla utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a lángokat egy vízsugárral eloltották.

16:54 | Zalaegerszeg: Egy dísznövény égett majd a lángok átterjedtek a mellette lévő épületre is Zalaegerszegen a Balatoni utcában. Az ott lakó személyek megkezdték a lángok oltását. A helyszínre kiérkező zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a még izzó részeket egy víz sugárral eloltották.

Több alkalommal riasztották a megye tűzoltóit szabadtéri tüzekhez. Kis területen aljnövényzet és nádas égett Szentpéterföldén, Lovásziban, Nagybakónakon, Reziben és Gelsén is. A helyszínre a lenti, letenyei, nagykanizsai és a keszthelyi hivatásos tűzoltókat, valamint a gelsei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik vízsugarakkal és kéziszerszámok segítségével a tüzeket eloltották.


További beavatkozásaink: 2020.04.07. | 2020.04.09.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap