Tűzoltó beavatkozások - 2020.04.06. (hétfő)

2020. április 06. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:21 | Hagyárosbörönd: Egy személygépkocsi letért az úttestről és oldalára borulva az vízelvezető árokba állt meg a 76- os fő úton Hagyárosbörönd térségében. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a jármű áramtalanítását elvégezték és egy sérült személyt a mentőknek átadtak.

12:23 | Nagykanizsa: Egy sérült személy lakásába való bejutásához nyújtottak segítséget a mentőknek a nagykanizsai hivatásos tűzoltók Nagykanizsán a Csengery utcában. A bejárati ajtó felnyitásával az épületbe bejutottak és a sérült személyt a mentőknek átadták.

13:20 | Zalaegerszeg: Bejelzett a szén- monoxid- érzékelő Zalaegerszegen az Ola utcában. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik méréseket végeztek, majd átvizsgálták az épületet. A helyszínre a gázszolgáltató és a kéményseprők szakemberei is kiérkeztek.

14:29 | Nagykanizsa: Egy hektáron nádas kapott lángra Nagykanizsán a Nádas utcában. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották.

16:23 | Iharosberény: Egy hektáron vágástéri hulladék és aljnövényzet égett Iharosberény térségében. A helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat és a böhönyei, valamint a csurgói önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották.

17:03 | Kerecseny: Egy vályogház konyhájában keletkezett tűz Kerecsenyen a Kassay utcában. A helyszínre a pacsai hivatásos tűzoltókat és a gelsei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik az épületbe légzésvédelem használata behatoltak és két vízsugárral a tüzet eloltották.

17:11 | Molnári: Öt hektáron nádas kapott lángra Molnári térségében. A helyszínre nagykanizsai és a letenyei hivatásos tűzoltókat, valamint a murakeresztúri önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a lángokat egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével eloltották.


További beavatkozásaink: 2020.04.05. | 2020.04.07.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap