Tartalomjegyzék

Tűzoltó beavatkozások - 2020.03.24. (kedd)

2020. március 24.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

03:48 | Sármellék: Egy elszáradt fa törzse kapott lángra Sármelléken a Dózsa György utcában. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat és az alsópáhoki önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a lángokat egy vízsugárral eloltották.

13:47 | Szőkedencs: Három fa veszélyesen megdőlt és a közúti járműforgalmat veszélyeztette a 7- es fő úton Szőkedencs térségében. A szőkedencsi önkéntes tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fákat eltávolították.

15:26 | Szőkedencs: Egy busz letért az úttestről és a vízelvezető árokba egy fának ütközve állt meg a 7- es főúton Szőkedencs térségében. A helyszínre a nagykanizsai a zalakarosi hivatásos tűzoltókat, illetve a szőkedencsi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a daru segítségével a műszaki mentést végre hajtották.

16:55 | Zalaegerszeg: Egy beteg személy lakásába való bejutásban nyújtottak segítséget a mentőknek a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók. Az  épületbe való bejutást követően a beteg személyt a mentőknek átadták.

 

További beavatkozásaink: 2020.03.23. | 2020.03.25.