Tűzoltó beavatkozások - 2020.03.15. (vasárnap)

2020. március 15. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

00:32 | Pogányszentpéter: Egy személygépkocsi letért az úttestről és villanyoszlopnak ütközött Pogányszentpéter és Iharosberény között. A helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járműből egy főt veszítővágó segítségével szabadítottak ki. A helyszínre mentő is érkezett.

17:24 | Zalacsány: Egy családi ház kéményében a lerakodott kátrány égett Zalacsányban Tóvirág utcában. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzelőberendezésből az égésterméket eltávolították és a kéményt átvizsgálták. Kéményseprő is érkezett a helyszínre.

19:33 | Rigyác: Egy hektáron nádas égett Rigyác térségében. A kanizsai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották.

21:29 | Bázakerettye: Egy társasház lakása teljese terjedelmében égett Bázakerettyén az Iskola utcában. A lángok a tetőszerkezetre is átterjedtek. A helyszínre a nagykanizsai, lenti és a letenyei hivatásos tűzoltókat, valamint a letenyei önkéntes tűzoltókat riasztották. A lángokat három vízsugárral eloltották. Az oltási munkálatokat a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveleti Szolgálata irányította. Mentő is érkezett a helyszínre.

További beavatkozásaink: 2020.03.14. | 2020.03.16.

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap