Tűzoltó beavatkozások - 2020.03.11. (szerda)

2020. március 11. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

14:36 | Zalakomár: Egy kémény veszélyesen megdőlt Zalakomáron a Petőfi utcában. A helyszínre a zalakarosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik magasból mentő segítségével a veszélyes részeket eltávolították.

17:36 | Murakeresztúr: Szén- monoxid- érzékelő bejelzett Murakeresztúron a Honvéd utcában. A helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik mérések során kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét az épületben. A tűzoltók az épületet átszellőztették. A helyszínre a kéményseprők és a gázszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek.

18:54 | Zalaegerszeg: Összehordott hulladék égett, amely átterjed az aljnövényzetre is Zalaegerszegen a pózvai városrészben. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángokat két vízsugárral eloltották.

19:16 | Barlahida: Száz négyzetméteren aljnövényzet kapott lángra Barlahida külterületén. A lenti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a lángokat eloltották.

20:14 | Zalaegerszeg: Kis területen összehordott kerti hulladék égett Zalaegerszegen az Alsóerdei utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották.

21:49 | Zalaegerszeg: Szén- monoxid- érzékelő jelzett Zalaegerszegen a Gasparich utcában. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik mérések során kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét az épületben. A tűzoltók az épületet átszellőztették. A helyszínre a kéményseprők és a gázszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek.

További beavatkozásaink: 2020.03.10. | 2020.03.12.

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap