Tűzoltó beavatkozások - 2020.02.28. (péntek)

2020. február 28.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:58 | Zalakomár: Lakóház kéményében a lerakodott korom égett Zalakomárban az ormánd pusztai település részen. A helyszínre a zalakarosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzelő berendezésből az égésterméket eltávolították és a kéményt átvizsgálták.

12:41 | Zalaszentgrót: Családi ház padlásterében összehordott hulladék kapott lángra. A helyszínre a keszthelyi hivatásos-, valamint a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a lángokat eloltották.

18:51 Zalaegerszeg: Egy kis termetű kutya feje erkély vasrácsa  közé szorult Zalaegerszegen a Hegyalja utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kézi szerszám segítségével az állatot kiszabadították és sértetlenül átadták a gazdájának.

23:06 | Bak: Egy családi ház konyhájában keletkezett tűz Bakon az Ady utcában. A helyszínre a zalaegerszegi és a pacsai hivatásos tűzoltókat riasztották. A tűzoltók légzésvédelem mellett az épületbe behatoltak és egy vízsugárral a tüzet eloltottál. Az épület átszellőztetését elvégezték.

További beavatkozásink: 2020.02.27. | 2020.02.29.