Tűzoltó beavatkozások - 2020.01.24. (péntek)

2020. január 24. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

04:01 | Gyenesdiás: Egy könnyűszerkezetű családi ház cserépkályha mögött lévő fal szigetelése füstölt Gyenesdiáson a Kökény utcában. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a falat megbontották és az izzást megszüntették.

17:41 | Lenti: Szén-monoxid-  mérgezés gyanúja miatt riasztották a lenti hivatásos tűzoltókat Lentibe a Lehel utcába. A helyszínre kiérkező tűzoltók az épületebe légzésvédelem mellett behatoltak és méréseket végeztek, mely során kimutatták a szén- monoxid jelenlétét az épületben. Az épület átszellőztetését elvégezték. A helyszínre a gázszolgáltató szakemberei, illetve a mentők érkeztek.

19:47 | Balatongyörök: Egy épület padlásterében lévő kemence füstcsöve mellett a nád borítású tetőszerkezet lángra kapott Balatongyörökön a Kossuth utcában. Az tűz oltását a tulajdonos megkezdte. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a még izzó részeket a tető megbontása mellett eloltották.

További beavatkozásaink: 2020.01.22. | 2020.01.25.

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap