Tűzoltó beavatkozások - 2020.01.20. (hétfő)

2020. január 20. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

14:32 | Nagykanizsa: Egy rosszul lévő idős ember lakásába való bejutáshoz nyújtottak segítséget mentőknek  a nagykanizsai hivatásos tűzoltók Nagykanizsán a Rózsa utcában. Az ajtón keresztül történő behatolás után a beteg személyt átadták a mentőknek.

13:49 | Nagykanizsa: Szén-monoxid- mérgezés gyanúja miatt riasztották a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat Nagykanizsán a Platán sorra. A tűzoltók a helyszínre érkezést követően légzésvédelem mellett az épületbe behatoltak, majd méréseket végeztek, amely során a szén- monoxid jelenléte kimutatható volt a lakásban. Az épület átszellőztetését elvégezték. A gázszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek. Mentő is érkezett a helyszínre.

22:48 | Zalaegerszeg: Egy családi ház kéményében a lerakodott kátrány kapott lángra Zalaegerszegen a Rozmaring utcában. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzelőberendezésből az égésterméket eltávolították és az épületet átvizsgálták. 

További beavatkozásaink: 2020.01.19. | 2020.01.21.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap