Tűzoltó beavatkozások - 2020.01.16. (csütörtök)

2020. január 16. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

01:30 | Zalaegerszeg: Egy rosszul lévő embernek a lakásába való bejutásban nyújtottak segítséget a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a mentőknek Zalaegerszegen a Stadion utcában. A tűzoltók a lakásba az ajtó befeszítésével bejutottak és a beteg személyt a mentőknek átadták.

07:15 | Alsópáhok: Két kisteherautó ütközött össze a 75- ös főúton Alsópáhok és Keszthely közötti útszakaszon, Alsópáhok közelében. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy beszorult személyt feszítővágó segítségével kiszabadítottak és a mentőknek átadták.

07:57 | Alsópáhok: Egy kisteherautó letért az úttestről és a vízelvezető árokba hajtott Alsópáhokon a Fő utcában. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a műszaki mentést elvégezték.

12:09 | Zalaapáti:  Egy hulladéktároló kapott lángra, melynek következtében a lángok átterjedtek a mellette lévő melléképület ajtajára is Zalaapátiban a Kossuth Lajos utcában. A tűzhöz a pacsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik gyors kiérkezésüknek köszönhetően eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat. Mentő is érkezett a helyszínre.

15:10 | Lovászi: Egy lakóház melléképületében kialakított füstölőben a hús füstölése közben a füstölő kigyulladt s a tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A lenti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották.

 

További beavatkozásaink: 2020.01.15. | 2020.01.17.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap