Tűzoltó beavatkozások - 2020.01.08. (szerda)

2020. január 08. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

01:19 | Iharosberény: Egy hatvan négyzetméter alapterületű fatároló teljes terjedelmében égett Iharosberényben . A helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángokat két vízsugárral eloltották. 

02:12 | Türje: Egy ötven négyzetméteres családi ház teljes terjedelmében égett Türjén a Széchenyi utcában. A helyszínre a zalaegerszegi és a keszthelyi hivatásos tűzoltókat,valamint zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a lángokat három vízsugárral eloltották. Az oltás során a tűzoltók egy holtestet találtak az épületben. A tűzesettel kapcsolatban tűzvizsgálati eljárás indult.

04:10 | Zalaszentgrót: Egy takarmánykeverő technológiai részének csővezetékében csaptak fel a lángok amik az épület szigetelésére is átterjedtek Zalaszentgróton a Nyár utcában. A helyszínre a zalaegerszegi és a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik magasból mentő segítségével a tüzet megfékezték.

19:17 | Zalaszentgrót: Egy nyolcvan négyzetméter alapterületű családi ház teljes terjedelmében égett Zalaszentgróton a Csokonai utcában. A helyszínre a zalaegerszegi, keszthelyi hivatásos tűzoltókat és a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a lángokat eloltották. Az oltási munkálatokat a a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította. Az oltás során a tűzoltók egy holtestet találtak az épületben. A tűzesettel kapcsolatban tűzvizsgálati eljárás indult.

További beavatkozásaink: 2020.01.07. | 2020.01.09.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap