Tűzoltó beavatkozások - 2019.12.30. (hétfő)

2019. december 30. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

03:07 | Vindornyaszőlős:  Egy huszonöt négyzetméter alapterületű melléképület tetőszerkezete teljes terjedelmében égett Vindornyaszőlősön a Kossuth utcában. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángokat két vízsugárral eloltották.

10:22 | Keszthely: Sorház mellett lévő növényzet kapott lángra Keszthelyen a Gagarin utcában. A tűz következtében kis területen az épület szigetelése is lángra kapott. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángokat eloltották.

11:41 | Lenti: Egy családi ház cserépkályhája és annak kéménye közötti bekötőcsőben égett a lerakódott korom Lentiben a Béke utcában. Az alumínium füstelvezető a hőtől megolvadt és a lakóház helységei füsttel erősen telítődtek. A helyi hivatásos tűzoltók az éghető anyagot eltávolították, s az épületet átszellőztették. Az épületszerkezetre a tűz nem terjedt át.

14:23 | Zalaegerszeg: Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Zalaegerszegen a Falumúzeum utcánál. Az ütközés következtében az oszlop kidőlt. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították.

14:43 | Zajk: Összehordott hulladék égett Zajkon a Józsefhegyi utcában kettő helyszínen is. A letenyei hivatásos tűzoltók a lángokat egy vízsugárral megfékezték. 

További beavatkozásaink: 2019.12.29. | 2019.12.31.

 

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap