Tűzoltó beavatkozások - 2019.12.22. (vasárnap)

2019. december 22. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek.

11:32 | Nagykanizsa: Egy kétszintes családi ház emeleti szobájában ütött ki tűz vasárnap a délelőtti órákban, Nagykanizsán a Szepetneki úton. A tüzet a nagykanizsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották. A lángok az épület tetőszerkezetére nem terjedtek át. 

17:18 | Bak: A Zalaegerszeg-Rédics vasútvonal Bak és Baktüttös közötti szakaszán termetes fa a sínekre dőlt. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a fát motoros láncfűrész segítségével eltávolították, a forgalmi akadályt megszüntették. 

17:24 | Hévíz: Egy nyolcméteres fa dőlt keresztbe Hévízen a Széchenyi utcában. A forgalmi akadályt a keszthelyi hivatásos tűzoltók megszüntették. 

21:44 | Zalaegerszeg: Közel egy méter átmérőjű tölgyfa dőlt egy lakóépület tetőszerkezetére Zalaegerszegen az Alsóerdei úton. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az épületben – amelynek tetőszerkezete beomlott – három személy tartózkodott. Közülük egy fő könnyebb sérülést szenvedett, akit a mentőszolgálat kivizsgálásra kórházba szállított. A tűzoltók a romossá vált építményt körbe kordonozták.

23:32 | Zalaszentgrót: Egy lakóház mellé épített előtető és az alatta tárolt tárgyak égtek Zalaszentgróton a Koppányi utcában. Az esethez a helyi önkormányzati és a keszthelyi hivatásos tűzoltók vonultak. A tűzoltók a tüzet egy vízsugárral rövid idő alatt megfékezték, így a lángok nem terjedhettek át a lakóépületre. 

További beavatkozásaink: 2019.12.21. | 2019.12.23.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap