Tűzoltó beavatkozások - 2019.11.26. (kedd)

2019. november 26. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek.

09:12 | Keszthely: Egy személygépkocsi letért az úttestről és árokba hajtott a Ruszek József utcában. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a jármű műszaki mentését elvégezték.

16:49 | Padár: Egy száz négyzetméter alapterületű családi ház teljes terjedelmében égett a Petőfi utcában. A lángok átterjedtek a lakóház mellett lévő melléképület tetőszerkezetére is. A helyszínre a zalaegerszegi, keszthelyi, valamint a pacsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángokat négy vízsuggáral eloltották. Az oltási munkálatokat a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveleti Szolgálat irányította.

18:36 | Bagod: Egy családi ház pincéjében a tüzelőberendezés mellett összerakott farakás kapott lángra a Zala utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók helyszínre érkezésekor a lánggal való égés már megszűnt. Az épület alagsorából a fát eltávolították és a szellőztetést elvégezték.

21:14 | Zalaegerszeg: Egy hulladéktároló konténer kapott lángra a Holub József utcában. A helyszínre a megyeszékhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a egy vízsugárral a lángokat eloltották.

További beavatkozásaink: 2019.11.25. | 2019.11.27.

Fotó: Kovács Gyula tű. fhdgy.- Zala/KMSZ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap