Tűzoltó beavatkozások - 2020.03.25. (szerda)

2020. március 25. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:09 | Pókaszepetk: Egy társasház tetőszerkezetének lemezborítása az erős szél következtében elmozdult és a gyalogosforgalmat veszélyeztette Pókaszepetken a Zrínyi utcában. A helyszínre a pókaszepetki önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a tetőszerkezet elmozdult elemét helyreállították.

13:29 | Lakhegy: Egy száz négyzetméter alapterületű vályogház tetőszerkezete kapott lángra Lakhegyen a Petőfi utcában. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral megakadályozták a tűz tovább terjedését. Az épületből egy gázpalackot kihoztak. A tűz eloltását követően  a tetőszerkezetet megbontották és az épületet átvizsgálták.

20:10 | Nagykanizsa: Egy beteg személy lakásából való kihozatalában nyújtottak segítséget a mentőknek a nagykanizsai hivatásos tűzoltók Nagykanizsán a Péterfai utcában. A beteg személyt a mentőkkel együttműködve az épületből kihozták.

21:35 | Hosszúvölgy: Egy húsz négyzetméter alapterületű fatároló tetőszerkezete kapott lángra Hosszúvölgyön a Petőfi utcában. A helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével a tüzet eloltották.

További beavatkozásaink: 2020.03.24. | 2020.03.28.

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap