Hírek


Hatóságok találkozója
2012. szeptember 27.
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Zala Megyei Kormányhivatal 2012. szeptember 27-én, csütörtökön „Hatóságok találkozója” elnevezéssel konferenciát szervezett megyei, illetve régiós hatáskörrel rendelkező hatóságok részére.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 32. § (4) bekezdés alapján a külön jogszabályban meghatározott üzemek vonatkozásában a katasztrófavédelmi szerv társhatóságok bevonásával közös, összehangolt ellenőrzés szervezésére jogosult, továbbá a hatóságok részére javaslatot tehet hatósági ellenőrzés lefolytatására.

A konferencia célja, a katasztrófavédelem irányítói, koordinációs szerepének bemutatása, elfogadtatása, továbbá, hogy a társhatóságok egymás tevékenységét megismerjék, későbbiekben a közös munkavégzés során hatékonyabb együttműködést valósítsanak meg.

A konferencián tizennégy hatóság vezetője vett részt, amelyen bemutatták saját hatóságuk feladat- és hatáskörét, továbbá kitértek azokra a jelentősebb eseményekre, amelyek a hatóságukat érintették az elmúlt időszakban. 


 

Kapcsolódó képek:

Hatóságok találkozója Hatóságok találkozója Hatóságok találkozója
>>> További képek a galériában <<<