Hírek


A rendőrség elfogta a gyújtogatással gyanúsítható férfit
2019. november 05. 09:41
Az elmúlt időszakban több alkalommal fordult elő Zalaegerszeg térségében, hogy hulladéktárolók kaptak lángra. A sorozatosan ismétlődő káresemények miatt a rendőrség feljelentés alapján eljárást indított a körülmények tisztázása érdekében.

Mint arról a police.hu internetes hírlap is beszámolt sikerült a rendőröknek egy a gyújtogatással gyanúsítható férfit elfogni. Zalaegerszegen városszerte több alkalommal előfordult, hogy az éjszaka bekövetkeztével szeméttároló konténerek lángra kaptak, esetenként rövid idő alatt többször is megismétlődött a jelenség.

Az események az idei év októberében kezdődtek és hetente több alkalommal folyamatosan ismétlődtek. A tűzoltók minden alkalommal éjszaka vonultak a helyszínre. Nagy részében hulladéktároló konténerek gyuladtak ki, de egy alkalommal a Tüttösy utcában a tűz átterjed egy társasház szigetelésére is. A gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönheteően a lángokat a kiérkező tűzoltóknak sikerült megfékezni és eloltani.

A szeméttárolóknál kialakult tüzek esetében csak a gyors beavatkozásoknak köszönhető, hogy a tűz nem terjedt át a környezetében lévő, épületekre és tárgyakra is.

A teljes cikket itt olvashatják el:  

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/elfogtak-a-zalaegerszegi-gyujtogatot

Fotós: Zalaegerszeg- HTP