Hírek


Sajtóreggeli a Szabad Sajtó Napja alkalmából
2019. március 12. 12:04
A Szabad Sajtó Napja alkalmából a Zala Megyei Kormányhivatal sajtóreggelire invitálta a megyénkben a média területén dolgozó főszerkesztőket, tudósítókat, műsorvezetőket, újságírókat.

A rendhagyó rendezvényen idén is a Zala Megyei Kormányhivatal, Megyei Közgyűlés, Szociális és Gyermekvédelmi Hatóság, Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Zalaegerszegi tankerülete, Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői a sajtóval együttműködő szakemberei, szóvivői vettek részt.

Az eseményen Vigh László miniszteri biztos, országgyűlési képviselő és Dr. Sifter Rózsa Zala megye kormánymegbízottja tartott beszédet. Külön kiemelték, hogy megyénkre kiemelten igaz, hogy a televíziók, rádiók, nyomtatott és internetes médiumok tájékoztatása által a tényszerű, pontos információ jut el a megye közel háromszázezer lakosához. Nagyobb mérvű eseteknél pedig az összes magyar állampolgárhoz. A jövőben is hasonló és minden esetben a valóságon alapuló tájékoztatást, együttműködést kértek a megyei vezetők a sajtó képviselőitől.

A rendezvény következő mozzanata ként a jelenlevők egy reggelivel egybekötött beszélgetés során beszélték meg a múlt tapasztalatait és egyeztettek az előttük álló feladatokról.


 

Kapcsolódó képek:

Sajtóreggeli a Szabad Sajtó Napja alkalmából Sajtóreggeli a Szabad Sajtó Napja alkalmából Sajtóreggeli a Szabad Sajtó Napja alkalmából
>>> További képek a galériában <<<