Hírek


Tűzoltó beavatkozások - 2019.02.26. (kedd)
2019. február 26.
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek.

07:37 | Balatonszentgyörgy: Összehordott nádkupac égett Balatonszentgyörgy külterületén mintegy öt négyzetméteren. A felügyelet nélkül hagyott tüzet a keszthelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el. Személyi sérülés nem történt.

13:09 | Türje: Elhagyatott, száraz cserjékkel benépesült egykori szőlőültetvény kapott lángra Türjén a hegytető utcában. A zalaegerszegi hivatásos és a zalaszentgróti önkormányzati a tűzoltók a másfél hektárt érintő tüzet vízsugarakkal és kéziszerszámokkal oltották el. Személyi sérülés nem történt.

13:21 | Miháld: Száraz növényzet égett néhányszáz négyzetméteren, Miháldon a Fő utcában. A zalakarosi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

13:41 | Galambok: Az erős széltől megsérült terebélyes faágakat távolítottak el a nagykanizsai hivatásos tűzoltók Galambokon a Dózsa György utcában, mert azok veszélyeztették a forgalom biztonságát. Személyi sérülés nem történt.

14:22 | Lenti: A viharos erejű szél egy termetes fenyőfát döntött az útra Lentiben a Bánffy utcában. A forgalmi akadályt a helyi hivatásos tűzoltók szüntették meg. Személy sérülés nem történt.

14:29 | Nagykanizsa: Felügyelet nélkül hagyott égő kerti hulladék tüze terjedt át a szomszédos ingatlan területére Nagykanizsán a Buda Ernő utcában. A tűz a szomszéd területén lévő tűzifarakást is elérte. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

15:56 | Garabonc: Ötszáz négyzetméternyi területen égett száraz gazos vegetáció Garabonc külterületén melyet a zalakarosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottak el. Személyi sérülés nem történt.

18:20 | Nagykanizsa: Nádas égett mintegy ezer négyzetméternyi területen, Nagykanizsán a Miklósfai út mentén. A tüzet a helyi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg. Személyi sérülés nem történt.

18:30 | Nagykanizsa: Száraz növényzet égett mintegy egy hektár területen, Nagykanizsán a József Attila utcában. A tüzet a nagykanizsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

19:10 | Keszthely: Száraz gazos növényzet kapott lángra Keszthely külterületén a Fenékpusztai út mellett. A tüzet a keszthelyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.


További beavatkozásaink: 2019.02.25. | 2019.02.27.

Fotós: Keszthely HTP

 

Kapcsolódó képek:

Tűzoltó beavatkozások - 2019.02.26. (kedd) Tűzoltó beavatkozások - 2019.02.26. (kedd) Tűzoltó beavatkozások - 2019.02.26. (kedd)
>>> További képek a galériában <<<