Hírek


Síelésben jeleskedett a nagykanizsai tűzoltó
2019. február 08. 13:00
Már évek óta hagyomány, hogy télen Kékestetőn összegyűlik több mint száz tűzoltó, hogy síelésben és terepfutásban mérjék össze magukat. Így történt ez idén február 7-én is: az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gyönyörű, verőfényes időben tartotta meg a 2019. évi Tűzoltó Sí- és Téli Terepfutó Versenyt.

Az ország legmagasabb pontján, Kékestetőn több mint százan jelentek meg csütörtök reggel, az egész napos versenyre az ország minden tájáról érkeztek tűzoltók. Sokan családtagjaikkal együtt jöttek. A rendezvény fő célja az volt, hogy a téli sportokért rajongó tűzoltók szervezett körülmények között, mégis kötetlenül adhassanak számot sítudásukról és terepfutó képességükről. A résztvevők szabad síeléssel indíthatták a napot.

A tűzoltók sí- és snowboardversenye délutáni órákban kezdődött. A verseny egy négyszáz méteres pályán, műlesiklás stílusban zajlott, a dobogóra pedig a legjobb időt teljesítő versenyzők állhattak fel. A férfiak között a 35 évnél fiatalabbak korcsoportjában síelők között első helyen Beck Roland tű. főtörzsőrmester nagykanizsai tűzoltó végzett.

A dobogós helyen végzők ünnepélyes keretek között vehették át a megérdemelt érmeket, okleveleket és ajándékutalványokat Tanka László tűzoltó ezredestől, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület alelnökétől és Czinege Lászlóné tűzoltó ezredestől, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettesétől.

Fotós: Nagy Csaba tű. fhdgy - Heves MKI

 

Kapcsolódó képek:

Síelésben jeleskedett a nagykanizsai tűzoltó Síelésben jeleskedett a nagykanizsai tűzoltó Síelésben jeleskedett a nagykanizsai tűzoltó
>>> További képek a galériában <<<