Hírek


Elismeréseket adtak át a főigazgatóságon
2018. december 04. 15:21
Hősies helytállást tanúsító, a rendvédelemben hosszabb ideje dolgozó, valamint kerek születésnapjukat ünneplő kollégák vehettek át elismerést november 28-án a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere miniszteri emléktárgyat adományozott hatvanadik születésnapja alkalmából Csóka Antal György tűzoltó ezredesnek, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettesének.

Október 29-én Schauer Ákos tűzoltó őrmester, a győri, Neuberger Tibor Gyula tűzoltó őrmester, a mosonmagyaróvári, valamint Móricz Péter tűzoltó őrmester és Németh Attila tűzoltó őrmester, a keszthelyi hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója éppen a Katasztrófavédelem Oktatási Központ tűzoltó I. képzésre utazott, amikor Budapesten, a Folyamőr utcában egy égő mentőautóra lett figyelmes. A hallgatók félreálltak kocsijukkal, hívták a segélyhívószámot, és segítettek biztonságba helyezni az égő járműben lévő felszereléseket. A kollégák az oltást is megkezdték egy kézi tűzoltó készülékkel, majd a kiérkező hivatásos tűzoltóegységet tájékoztatták addigi tevékenységükről. Hősies helytállása elismeréseként a főigazgató ajándéktárgyat adományozott a négy tűzoltónak.

Az elismerések, ajándéktárgyak átadását követően az országos katasztrófavédelmi főigazgató valamennyi kollégának gratulált, külön kiemelve azokat, akik hősies helytállást tanúsítottak.

Fotós: BM OKF

 

Kapcsolódó képek:

Elismeréseket adtak át a főigazgatóságon Elismeréseket adtak át a főigazgatóságon Elismeréseket adtak át a főigazgatóságon