Hírek


Sikeresen lezárult az ADR hatósági ellenőrök képzése
2018. október 05. 11:26
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2018. október 03-án Rédics határátkelőn hajtotta végre a kevés szakmai tapasztalattal rendelkező ADR ellenőri állomány részére előírt képzéssorozat záró felkészítését.


A veszélyes áru szállítás ellenőrzés területén hatósági feladatot ellátó három évnél kevesebb szakmai gyakorlattal rendelkező állománya Rédics határátkelőn vett részt a gyakorlati felkészítésen. A foglalkozások során összesen 15 fő oktatására került sor a közúti ellenőrzések biztonságos és szakszerű végrehajtása érdekében. Az egy elméleti és négy gyakorlati részből álló továbbképzés, a Zala Megyei Rendőrfőkapitányság közlekedésrendészeti osztály kiképző tisztjei közreműködő vezetésével zajlottak, ami sok esetben a tapasztaltabb ADR ellenőrök számára is hasznosnak bizonyult. Az oktatás teljes időtartama alatt kifejezett figyelmet kapott a biztonság, a határozott, azonban az udvarias fellépés szükségessége, az ellenőrpár, vagy ellenőri csoport tagjai közötti együttműködés fontossága, taktikai alapelvek, valamint a veszélyes áru szállítás ellenőrzésének szakmai kérdései.

Fotós: Kemény Csaba tű. őrnagy / ZMKI

 

Kapcsolódó képek:

Sikeresen lezárult az ADR hatósági ellenőrök képzése Sikeresen lezárult az ADR hatósági ellenőrök képzése Sikeresen lezárult az ADR hatósági ellenőrök képzése
>>> További képek a galériában <<<