Hírek


Tűzoltó beavatkozások - 2018.05.24. (csütörtök)
2018. május 24.
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek.

08:12 | Nagykanizsa Rózsa utcában személymentés miatt egy társasházhoz vonultak a helyi hívatásos tűzoltóság egységei. A leriasztott magasból mentő jármű segítségével a nyitott ablakon keresztül sikerült a lakásba bejutni. A tűzoltók a helyszínen lévő személyt a mentőknek átadták, akik kórházba szállították a sérültet. 

10:33 | Nagykapornak közelében a 76-os számú főúton egy személygépkocsi szalagkorlátnak csapódott, majd a tetejére borult. A balesethez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon a műszaki mentés időtartama alatt félpályán haladt a forgalom. Az eset során kettő személy sérült meg.

19:39 | Bejelentés alapján Becsehely település Sugár utcában a heves esőzés következtében felgyülemlett csapadékvíz három lakóházat veszélyeztetett. Az esethez nagykanizsai hivatásos és letenyei önkéntes tűzoltók vonultak. Kézi szerszámokkal megkezdték az  érintett vízelvezető  árok tisztítását, valamint egy helyszínre érkezett árokásó munkagép segítségével megoldódott a csapadékvíz elvezetése.

20:48 | Villám csapott egy ház kéményébe Becsehelyen a Zrínyi Miklós utcában, amely során felülete károsodott. A lehullott darabok kisebb károsodást okoztak a tetőben. A letenyei önkéntes tűzoltók a megrongálódott tető helyreállítását megkezdték.


További beavatkozásaink: 2018.05.23. | 2018.05.25.

Fotós: Zalaegerszeg HTP

 

Kapcsolódó képek:

Tűzoltó beavatkozások - 2018.05.24. (csütörtök) Tűzoltó beavatkozások - 2018.05.24. (csütörtök)