Hírek


Beszámoló Közgyűlés és Tűzoltónapi megemlékezés a Zala Megyei Katasztrófavédelmi, Tűzoltó és Polgári Védelmi Nyugdíjasok Egyesületénél
2018. május 17. 13:59
Az öt éve megalakult Zala Megyei Katasztrófavédelmi, Tűzoltó és Polgári Védelmi Nyugdíjasok Egyesülete beszámoló közgyűlését tartotta az igazgatóság Május 1 úti objektumában.

A napirendi pontok közül elsőként az Egyesület elnöke, Stockerné Egyed Emília nyá. tűzoltó ezredes asszony ismertette az Egyesület 2017. évi tevékenységéről szóló tartalmi és számviteli beszámolót. A rendezvények közül kiemelte az elmúlt év három nagyobb eseményét, mely során a tagok megismerkedtek a Jeli Arborétum nevezetességeivel, kirándulást szerveztek Szlovéniába a Jeruzalem település környéki borvidék és a dobronaki Orchidea Farm megtekintésére, valamint egészségügyi előadást és méréseket szerveztek a tagok egészségi állapotának javítása érdekében.

Az elnök megköszönte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársainak az Egyesület 2017. évi tevékenységéhez nyújtott támogatást.

A második és harmadik napirendi pont keretében a tagság elfogadta az Egyesület 2018. évi Munkatervét, valamint a Költségvetési tervet. Ebben az évben az Egyesület két kirándulást szervez. A 2018. évi tervek elfogadását követően került sor a Tűzoltónapi megemlékezésre, melynek keretében Tajti Béla egyesületi titkár felelevenítette Szent Flórián legendáját és köszöntötte az Egyesület tűzoltó tagjait.

A rendezvény zárásaként emléklappal köszöntötték a 2018. évben kerekévfordulós születésnapjukat ünneplő egyesületi tagokat.

Az elnökség és a tagság tisztelettel várja az Egyesület tagjainak sorába megyénk katasztrófavédelmi nyugdíjasait és családtagjaikat.

Fotós: Kiss Sándor nyá. tű. főhadnagy

 

Kapcsolódó képek:

Beszámoló Közgyűlés és Tűzoltónapi megemlékezés a Zala Megyei Katasztrófavédelmi, Tűzoltó és Polgári Védelmi Nyugdíjasok Egyesületénél Beszámoló Közgyűlés és Tűzoltónapi megemlékezés a Zala Megyei Katasztrófavédelmi, Tűzoltó és Polgári Védelmi Nyugdíjasok Egyesületénél Beszámoló Közgyűlés és Tűzoltónapi megemlékezés a Zala Megyei Katasztrófavédelmi, Tűzoltó és Polgári Védelmi Nyugdíjasok Egyesületénél
>>> További képek a galériában <<<