Hírek


Idén is ellátogatott a tűzoltómikulás a Zala Megyei Kórházba
2017. december 06. 14:55
Mikulásnap alkalmából a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Zalaegerszegi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltói a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Gyermekosztályán tartózkodó gyerekeknek kedveskedtek ajándékkal.

A tűzoltók hivatásuk gyakorlása során a nap minden percében bajba került embertársaik megsegítésért tevékenykednek, a mai napon azonban a zalaegerszegi tűzoltómikulás a megyei kórház gyermekosztályán fekvő harminc gyermeknek tette vidámabbá a kórházi tartózkodását.

A mikulás a zalaegerszegi tűzoltók létrás járműve emelőkosarával a gyermekosztály ablakán keresztül érkezett a gyerekekhez, akik az elején megszeppenve, azonban pár perc elteltével vidáman, mosolygósan fogadták el az ajándékcsomagokat.

Jó érzés volt látni, hogy a tűzoltók, ha csak pár tíz perc időtartamra is, de mosolyt csaltak a gyermekek arcára, és sikerült nekik kellemesebbé tenni kórházi tartózkodásukat.

Fotós: Henczi Dávid

 

Kapcsolódó képek:

Idén is ellátogatott a tűzoltómikulás a Zala Megyei Kórházba Idén is ellátogatott a tűzoltómikulás a Zala Megyei Kórházba Idén is ellátogatott a tűzoltómikulás a Zala Megyei Kórházba
>>> További képek a galériában <<<