Hírek


Tűzoltó beavatkozások - 2017.12.06. (szerda)
2017. december 06.
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére három tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

08:10 | Egy kémény bekötőcsövében felhalmozódott korom izzott Teskándon a Petőfi Sándor utcában. A Zalaegerszegről érkező hivatásos tűzoltók az izzó égésterméket egy részét az alsó tisztító nyíláson keresztül eltávolították. A kéménybekötés és a kéményszerkezet nem sérült az eset során.

15:21 | Lenti külterületén Lentihegyen egy pótkocsis szerelvény a síkos úton megcsúszott, keresztbe fordult, teljes útlezárást képezve. A Lentiből érkező hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal a járművet stabilizálták, a Leko Különleges Mentők szakembereivel közösen pedig megszüntették az útakadályt.

18:19 | Összeütközött egy traktor és egy személyautó a Zalaegerszegről Gellénházára vezető alsóbbrendű úton, Nagylengyel térségében.
A műszaki mentést végző zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és biztosították a karambol helyszínét. A traktor vezetőjét és a személyautó megsérült utasait a mentők kórházba szállították. 


További beavatkozásaink: 2017.12.05. | 2017.12.07.