Hírek


Gazdasági főigazgató-helyettesi szemle Zala megyében
2017. október 10. 15:15
Bartók Péter tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese október tizedikén szemlét tartott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és helyi szervei elhelyezéséül szolgáló létesítményekben.

A gazdasági főigazgató-helyettest a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Egri Gyula tűzoltó ezredes és Hirschberger József tűzoltó ezredes, gazdasági igazgatóhelyettes kísérte a szemle során.  A főigazgató-helyettest a tűzoltólaktanyákban a tűzoltógépjárművek előtt csapatzászlóval felsorakozó állomány fogadta. Bartók Péter a szemle során megtekintette a zalaegerszegi, a nagykanizsai és a keszthelyi tűzoltó-parancsnokság, valamint a megyei igazgatóság épületeit. Szemlézte továbbá a tűzoltógépjárművek és az egyéb tűzoltótechnikai eszközök, védőfelszerelések állapotát, karbantartottságát, valamint tájékozódott mind a hivatali, mind a váltásos munkarendben dolgozó állomány munkakörülményeiről.

Fotós: Cseresznyés Dániel tű. fhdgy - Zala MKI

 

Kapcsolódó képek:

Gazdasági főigazgató-helyettesi szemle Zala megyében  Gazdasági főigazgató-helyettesi szemle Zala megyében  Gazdasági főigazgató-helyettesi szemle Zala megyében
>>> További képek a galériában <<<