Hírek


Tűzoltó beavatkozások - 2017.03.10. (péntek)
2017. március 10.
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére négy tűzoltó beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

04:56 | Lesencefalu: A Kossuth utcában egy száz négyzetméteres lakatlan ingatlan bejárati ajtajának kerete égett. A keszthelyi hivatásos és a tapolcai önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az eset során nem sérült meg senki.

07:50 | Zalaistvánd: A József attila utcában egy fenyőfa kidőlt amely leszakította a villanyvezetéket. A vezetékek áramtalanítását követően a zalaegerszegi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók távolították el a fát.

12:31 | Nagykanizsa: A Zrínyi Miklós utcában egy első emeleti lakás konyhájában a tűzhelyen felejtették az ételt. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig az ott lakók eloltották a keletkezett tüzet, a tűzoltók átszellőztették a jelentősen füsttel telítődött lakást. Az eset során a mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

21:07 | Zalaegerszeg: A Patkó utcában lévő  társasház egyik vegyes tüzelésű kazánjának kéményének felső egyharmadában izzott a korom. A helyi hivatásos tűzoltók felügyelet mellett kiégették a felhalmozódott égésterméket, a kémény szerkezetileg nem sérült, így az a továbbiakban használható maradt.


További beavatkozásaink: 2017.03.09. | 2017.03.11.