Hírek


Tűzoltó beavatkozások - 2016.12.25. (vasárnap)
2016. december 25.
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére három tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

10:40 | Zalabér: A település külterületén egy embert halálra gázolt a menetrend szerint közlekedő vonat. A vonaton utazó húsz főt a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók és katasztrófavédelmi műveleti szolgálat segítette átszálni a vonatpótló buszra, ami továbbszállítja őket a célállomásukra. 

11:14 | Zalalövő: A Szeizmológiai Obszervatórium közlése szerint hat kilométeres mélységben Richter skála szerinti 2,5-es erősségű földrengés volt. A lakosság nem érzékelt a rengésből semmit,  bejelentés sem érkezett a katasztrófavédelem műveletirányítására. 

20:56 | Zalakomár: A Vasút téren a vasútállomás váróterme égett. A tűzesethez elsőként a zalakarosi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói érkeztek ki, majd a nagykanizsai hivatásos és a szökedencsi önkéntesekkel együtt egy vízsugárral és kéziszerszámokkal számolták fel a lángokat. A tűz keletkezési okát tűzvizsgálat során vizsgálja a megyei igazgatóság.


További beavatkozásaink: 2016.12.24. | 2016.12.26.