Hírek


Tűzoltó beavatkozások - 2016.08.24. (szerda)
2016. augusztus 24.
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon 3 tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

05:38 | Zalaegerszeg: Személygépkocsi hajtott betonvillanyoszlopnak a Posta úton. A műszaki mentéshez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak, akik kiérkezése előtt a mentőszolgálat két sérültet kórházba szállított.

18:22 | Keszthely: Dohányzóasztal és szék égett egy Széchenyi utcai társasház egyik erkélyén. A tüzet - amelyben senki sem sérült meg - a keszthelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral rövid idő alatt megfékezték.

20:22 | Nagykanizsa: A Lopótök utcában egy személgépkocsit próbált meg betolva elindítani annak vezetője, de a lejtős úton a jármű elgurult magával rántva a sofőrt. A kocsi egy drótkerítését áttörve egy további kerítés tartóoszlopának ütközve állt meg oly módon, hogy a személyt a kocsi ajtaja és kabinja közé szorította. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók a járművet a személyről eltávolították, aki - mint azt a helyszínre érkező mentők is megállapították - szerencsére komolyabb sérülések nélkük megúszta a balesetet.


További beavatkozásaink: 2016.08.22. | 2016.08.25.