Hírek


Tűzoltó beavatkozások - 2016.08.03. (szerda)
2016. augusztus 03.
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére négy tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

06:19 | Zalaegerszeg: A Hegyoldal utcában egy melléképület fa burkolatú fala kis területen égett. A helyi hivatásos tűzoltók percek alatt eloltották a kis kiterjedésű tüzet.

08:21 | Gősfa: A Dózsa úton tíz négyzetméternyi trágya égett. A lángokat a zalaegerszegi tűzoltók fékezték meg egy vízsugárral.

17:21 | Lenti: A település külterületén háromszáz négyzetméternyi avar égett. A tűzoltók kiérkezésekor egy embert találtak a helyszínen, aki testének harminc százalékán égési sérüléseket szenvedett. A sérültet mentőhelikopter szállította kórházba. A lenti hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a szabadtéri tüzet.

18:29 | Zalaegerszeg: A Szent István utcában lévő ingatlan tulajdonosa ásási munkálatok során elvágta a gázvezetéket. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral biztosították a helyszínt, majd feszítő-vágó berendezéssel elszorították a sérült gázvezetéket a szolgáltató kiérkezéséig, akik ledugózták a megrongálódott vezetéket. Az eset során nem sérült meg senki.


További beavatkozásaink: 2016.08.02. | 2016.08.04.