Hírek


Tűzoltó beavatkozások - 2016.03.20. (vasárnap)
2016. március 20.
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon öt tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

00:32 | Szepetnek: A Petőfi utcában egy személygépjármű villanyoszlopnak hajtott, ami kidőlt, az elektromos vezeték pedig leszakadt. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat szakembereivel kiemelték a gépjármű vezetőjét aki könnyebb sérüléseket szenvedett. Ezt követően áramtalanították a balesetben érintett járművet. A leszakadt vezeték következtében ötven házban a vasárnap délelőtt tizenegy óráig nem volt áram.

02:01 | Alsórajk: A Dózsa György utcában egy száz négyzetméteres melléképület teljes terjedelmében égett. A pacsai és a zalakarosi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával egy vízsugárral oltották el a lángokat. A beavatkozás megkezdése előtt az épületben egy oxigén palack megsemmisült egy dissou palackot pedig a tűzoltók hoztak ki, melyet mesterlövész lőtt ki, így megakadályozva, hogy felrobbanjon. A tűzesetben nem sérült meg senki, az épületben egy traktor semmisült meg.

08:31 | Alsópáhok: A Fő úton egy személyautó hídfejnek ütközött. A Keszthelyről érkező hivatásos tűzoltók és a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A baleset során ketten sérültek meg.

19:22 | Pacsa: Az Ady Endre utcában fél hektáron nádas égett. A helyi katasztrófavédelmi őrs és a pacsai önkéntes tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal számolták fel a szabdtéri tűzesetet.

20:51 | Keszthely: A Kárpát utcában százötven négyzetméteren száraz fű, hulladék égett. A helyi hivatásos tűzoltók fél órás munkálatok során egy vízsugárral oltották el a tüzet.


További beavatkozásaink: 2016.03.19. | 2016.03.21.

Fotós: Nagykanizsa HTP

 

Kapcsolódó képek:

Tűzoltó beavatkozások - 2016.03.20. (vasárnap) Tűzoltó beavatkozások - 2016.03.20. (vasárnap) Tűzoltó beavatkozások - 2016.03.20. (vasárnap)
>>> További képek a galériában <<<