Hírek


Pályázati kiírás az önkéntes tűzoltó egyesületek 2015. évi támogatására
2015. május 19. 15:14
Magyarország az idei évben is támogatást biztosít a hazai önkéntes tűzoltó egyesületek részére, melnyek érdekében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közreműködő Magyar Tűzoltó Szövetséggel közösen pályázatot ír ki az önkéntes tűzoltó egyesületek tűzoltási-, műszaki mentési- , ifjúság nevelési- és hagyományőrzési tevékenységéhez kapcsolódó működési és felhalmozási költségek finanszírozására, műszaki-technikai és informatikai fejlesztésére, valamint az önkéntes tűzoltók oktatásának támogatására.

A pályázat a hivatásos tűzoltóparancsnokságokkal együttműködési megállapodást  kötött önkéntes tűzoltóegyesületek szaktevékenységét, társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja. A pályázat célja az egyesületek működéséhez, felszereltségük javításához, az önkéntes tűzoltók szakmai képzéséhez valamint szertár építéshez, felújításhoz való hozzájárulás a vállalt feladatokhoz kapcsolódóan.

A pályázati anyagok benyújtásának határideje: 2015. június 18. (ahhoz a Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksághoz, amellyel az Önkéntes Tűzoltó Egyesület együttműködési megállapodást kötött)


A pályázathoz kapcsolódó dokumentumok:

ÖTE 2015 - Pályázati kiírás

 1. Pályázati adatlapok
 2. Csatolandó dokumentumok
 3. Nyilatkozatok
 4. Nyilatkozat alkatrészhez
 5. Csatlakozási kérelem
 6. Nyilatkozat ingatlanhasználatról
 7. Nyilatkozat szertárhoz
 8. Támogatási előleg kérelem
 9. Felhatalmazó levél
 10. Üzemanyag felhasználás
 11. Számlaösszesítő