Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 10624
Esemény időpontja: 2018 augusztus 09 20:13 - csütörtök
Esemény: Tűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
Esemény leírása:

A tűzoltók öt vízsugárral oltják a lángokat.
Mintegy hétszázötven négyzetméternyi szalmabála ég teljes terjedelmében csütörtök este a Zala megyei Rédics Sugár útján. A tűzhöz nagy erőkkel érkeztek ki a lenti, a zalaegerszegi, a nagykanizsai és a körmendi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral kezdték meg a lángok oltását. A katasztrófavédelmi mobil labor a jelentős füst miatt folyamatos méréseket végez a helyszínen. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Helyszín: Rédics Sugár utca
Esemény frissítések
No.:3
Időpont2018 augusztus 10 11:28 - péntek
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményTovábbra is oltják a rédicsi tüzet
Esemény leírásaA munkálatok előreláthatólag hosszan elhúzódnak.
Tegnap késő délután hétszázötven négyzetméteren mintegy kilencszáz szalmabála kapott lángra Rédicsen, a Sugár úton. A tűzesethez nagy erőkkel vonultak a tűzoltók Lentiből, Zalaegerszegről, Nagykanizsáról és Körmendről. Az egységek az egész éjszaka során hat vízsugárral oltották az égő bálákat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Munkagépek segítik a munkájukat, amelyek kihordják az égett anyagot a tárolóból. Több vízszállító jármű folyamatosan hordja az oltáshoz szükséges vizet a környéken található tavakból. Az este során a katasztrófavédelmi mobil labor folyamatos méréseket végzett a környéken keletkezett nagy füst miatt, de nem mutatott ki az egészségre ártalmas károsanyag-koncentrációt a levegőben. Az eset során személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésének okát a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás során vizsgálja. Az oltási munkálatok előreláthatólag még hosszan elhúzódnak.

No.:2
Időpont2018 augusztus 10 07:37 - péntek
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményHat vízsugárral oltják a tűzoltók a Rédicsen égő szalmabálákat
Esemény leírásaAz éjszaka folyamán három erőgép is segítette a munkálatokat.
Mintegy hétszázötven négyzetméternyi szalmabála ég péntek reggel a Zala megyei Rédics Sugár útján. A tűzhöz nagy erőkkel érkeztek ki a lenti, a zalaegerszegi, a nagykanizsai és a körmendi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, hat vízsugárral oltják a lángokat. A katasztrófavédelmi mobil labor a jelentős füst miatt folyamatos méréseket végez a helyszínen, a tűz hétszáz méteres körzetében nem mutatott ki a levegőben egészségre káros gázkoncentrációt. A tűzoltási munkálatokat az éjszaka folyamán három erőgép is segítette, amelyek megkezdték a bálák szétválasztását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

No.:1
Időpont2018 augusztus 09 23:04 - csütörtök
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményNincs veszélyes gázkoncentráció a rédicsi tűz környezetében
Esemény leírásaA tűzoltók öt vízsugárral oltják a Sugár úton égő lángokat.
Mintegy hétszázötven négyzetméternyi szalmabála ég teljes terjedelmében csütörtök éjjel a Zala megyei Rédics Sugár útján. A tűzhöz nagy erőkkel érkeztek ki a lenti, a zalaegerszegi, a nagykanizsai és a körmendi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral kezdték meg a lángok oltását. A katasztrófavédelmi mobil labor a jelentős füst miatt folyamatos méréseket végez a helyszínen, a tűz hétszáz méteres körzetében nem mutatott ki a levegőben egészségre káros gázkoncentrációt. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!